Telias topp 10 mai: Nyheten OnePlus 6 rett inn etter en uke

På Telias toppselgerliste for mai fyker nykommeren OnePlus 6 rett inn på en sjuende plass, og det etter kun en drøy uke i butikk. Apple iPhone X beholder førsteplassen, fulgt av Huaweis flaggskip P20 Pro.

– Da vi lanserte OnePlus 6 eksklusivt i Telia-butikken vår på Byporten i Oslo forrige uke ble vi nesten tatt litt på senga med over 200 kunder som sto i kø da vi åpnet, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat. – Samtidig er jo dette en knallgod mobil til en veldig god pris, så her har vi og OnePlus truffet godt i et veldig tøft marked – noe topplista vår absolutt bekrefter. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med OnePlus i det norske markedet, og se fortsettelsen i salgsutviklingen til OnePlus 6 fremover.

Huawei P20 Pro fortsetter å gjøre det godt i Telias salgskanaler, og i april kom nyheten inn som nummer fire på listen. Allerede nå i mai er den Norges nest mest solgte smarttelefon, kun slått av iPhone X:

– Dette er ikke overraskende etter den gode mottakelsen produktet fikk i markedet ved lansering, men det er interessant at den lander så høyt oppe på listen. Huawei styrker sin posisjon som en aktør å regne med også fremover, sier Lofthus.

Listen for øvrig preges av modeller fra Apple og Samsung, som holder stand som de mest solgte merkene i Telia.

Topp 10 mai – forrige måneds plassering i parentes

1. Apple iPhone X (1)

2. Huawei P20 Pro 128GB (4)

3. Apple iPhone 8 (5)

4. Apple iPhone 8 Plus (3)

5. Samsung Galaxy S9+ (2)

6. Samsung Galaxy S9 (6)

7. OnePlus 6 (ny)

8. Apple iPhone 7 (7)

9. Samsung Galaxy S8 (8)

10. Samsung Galaxy S7 (ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Tekst:Mynewsdesk    Illustrasjonfoto: iStockphoto


reklame