Sprer grillglede landet rundt med nye grillkurs

Nordmenn elsker å grille, og hvis man faktisk elsker å grille – eller drømmer om å lære det – så kommer muligheten nå nærmest rullende rett til døren.

Webers grilleksperter reiser for øyeblikket landet rundt for å holde inspirerende hands-on sommergrillkurs og dele grilltips.

Inviter med deg din grillmakker til å prøve nytt grillutstyr og nye grillteknikker – og få en ekstraordinær opplevelse sammen. Opplevelsene kan dere ta med dere hjem på terrassen – og ha glede av hele grillsesongen.

Hva med en grillkurs – Sertifisert av Weber®

 

– Nordmenn elsker å grille, og interessen for kunnskap om grilling øker stadig. Det merker vi godt når vi reiser rundt med grillkursene. Deltagerne er fantastisk nysgjerrige og har alltid lyst til å lære mer om det å grille, sier Ole Anders I. Hanssen, Grill Academy Manager.

Denne sommeren foregår grillkursene som en blanding av grilling i praksis og grillkokkenes demonstrasjon av grillteknikker og produkter, gjennom de 3 timene kursene varer.

Ti (!) fristende retter
Kursdeltagerne får mulighet til å prøve krefter med både gass og 50kull når de går i gang med menyen som grillkokkene har satt sammen. De kan se frem til spennende snacks og ikke mindre enn ti (!) fristende retter: Cheesy nachos, pulled chicken, steak, lime- og honningmarinert røkt fisk, middelhavsgrønnsaker, svinefilet fylt med fetaost og pepper, hasselbackpoteter, grillet nykål, frukt- og bærkompott, og ostekake.

– Med grillkursene ønsker vi både å fortsette og utvikle den norske grillkulturen og samtidig spre grillglede. Alt kan jo grilles, det gjelder bare å vite hvordan, avslutter Ole Anders I. Hanssen.

Praktisk om kursene

Webers grillkurs arrangeres i samarbeid med Weber-forhandlere, og i alt arrangeres det mer enn 50 grillkurs i løpet av sesongen. For informasjon om hvor, se www.weber.com

OBS! For tiden blir det ikke avholdt kurs.

Tekst:Mynewsdesk    Illustrasjonfoto: Weber.com


reklame