Sommerparadiset hvor du aldri kjeder deg

Er du nervøs for det skandinaviske sommerværet? Det trenger du ikke å være – reis til TanumStrand på den svenske vestkysten! Her finnes innendørs badeland og masse å finne på uansett vær.

Ønsker du fred og ro? På TanumStrand finner du det deilige og avslappende SPA Horisont! Vil du heller trene, høre på fengende livemusikk, ha glade barn, fiske krabber, nyte god mat og bare ha det herlig? Ja, da bør du også reise til TanumStrand!

Årets sommerprogram startet den 23e juni, i forbindelse med den svenske midtsommerfeiringen. Programmet er mildt sagt fullmatet med ting å finne på for alle, uansett alder eller interesse.

De fleste av oss bekymrer seg litt for hvordan været skal bli i ferien, og kanskje spesielt det uberegnelige skandinaviske sommerværet. Dersom du booker et opphold på TanumStrand, trenger du derimot ikke å bekymre deg noe særlig. Om det regner, kan du f.eks. nyte av varmen og den fantastiske utsikten fra innsiden av SPA Horisont. Kanskje du til og med unner deg en velgjørende behandling eller prøver det populære SPA-ritualet?

Innendørsbadet ”Stora blå” er åpent for alle aldre. Tidlig om morgenen kan du starte dagen med mosjonssvømming, og litt senere ut på dagen kan de yngre melde seg på svømmeskole.

Barneklubb

For barn som besøker TanumStrand finnes det masse å finne på; barneklubben SeaClub holder full fart under sommeren med morsomme aktiviteter ledet av klubbens aktivitetsteam.

Du kan også teste ut eventyrgolf, krabbefiske eller et besøk i Action Zone, et eldorado for store og små som har lopper i blodet. Her kan du hoppe, løpe og sprette rundt på oppblåsbare hinderløyper. Eller hvorfor ikke prøve seg i en morsom klatrevegg, gå på Slack-line eller spille spill?

Området ”Action Zone” kommer til å bli godt likt av alle

Båtliv og treningFor deg som ønsker å forbedre ferieformen eller bare holde tempoet oppe, har TanumStrand et variert treningstilbud. Her kan du få opp pulsen med beachvolley, tennis, treningsstudio, yoga eller gruppetrening der hele familien er velkommen til å delta.

Er du nysgjerrig på dykking, så har du en super mulighet til å oppdage noen av Sveriges beste dykkeplasser i skjærgården rett utenfor hotellet. Og er du glad i livet på sjøen, så finnes det både fisketurer, selsafari og badeturer å velge mellom.

Mat og underholdning

På uteserveringen Dockside kan du kose deg skikkelig. Den er helt nyoppusset og her venter underholdning i form av stemningsfull livemusikk på den populære AfterBeachen. Et av sommerens absolutt største trekkplaster er det tidligere Gyllene Tider medlemmet og ene halvparten av Roxette; Per Gessle. Den 21e juli står han på scenen, og serverer gullkorn fra hele sin lange karriere.

Hva er vel ferie uten god mat? TanumStrands restauranter har åpent fra morgen til sen kveld, og serverer frokost, lunsj og middag. Fra ytterst på det lille neset kalt Udden, dufter det himmelsk fra nystekte pizzaer.

-Legg turen til TanumStrand for en aktiv, minnerik og avkoblende ferie ved strandkanten!

Tekst og foto: Mynewsdesk

Få mere overskudd med bedre økonomi.
Har du flere kredittkort og smålån kan du se om du kan spare penger ved å sjekke Ryddelånet.
Se først: Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.
Dette er en reklamelink for å lese mer om Ryddelånet: klikk her