Ny vår for strikking

Denne våren er strikking “lansert” som helsebringende hobby. Eller det bare hyggelig og morsomt? 

Over hele landet kan man lese om stadig flere som har startet med strikking som sosial aktivitet via nett, i en annen form. Mange sitter nå hjemme og trenger noe å holde på med. En del av disse har tatt frem strikketøyet igjen, men også stadig flere hiver seg på trenden som førstegangs strikker.

Knittingroom er med sitt brede garnsortiment et av Nordens ledende distansehandelforetak for alle med kreative hender. Sortimentet består av garn, oppskrifter, pinner, heklenåler, knapper og tilbehør. Knittingroom utvikler også egne produkter til gode priser.

Stikk innom nettsiden for å se hva dette strikkerommet kan gi deg av inspirasjon (reklame).

Knittingroom er et sterkt varemerke innen strikking og hekling, både via e-handel og kataloger som sendes ut flere ganger i året. Knittingroom står bak Nordens største strikke- og hekleklubb, Club Knittingroom, som startet i 2012.

Knittingroom.no er et sikkert nettsted. De er sertifisert av Trygg e-handel, noe som betyr at de har sikre rutiner for behandling av personopplysninger og benytter sikre betalingsløsninger – alt for at den som er kunde skal kunne kjenne seg trygg.

Ta deg tid til å stikke innom HOBBYHJØRNET NÅ


Aldri for sent for å starte med strikking.