Nok er nok! Sier mange pensjonister og trygdede nå.

Kanskje vi alle pensjonister burde melde oss inn i Pensjonistforbundet og stå på krava? Nok er nok. Er lei av tyveriet av våre penger, det sier mange nå.

Her på vår lille nettside “NOEforDEG.no” la vi ut en pressemelding med tittel: Blir det fjerde år med minus for pensjonistene? Klokka 11.00 fredag postet vi på Facebook dette: Vedr: Trygdeoppgjøret som er 22. og 24. mai.- Bør pensjonister få samme “lønnsøkning” som andre? Hva mener du?

Det er ingen tvil om hva brukere av vår Facebook side mener om trygdeoppgjøret som er 22. og 24. mai i år. Her er noen eksempler på meninger:

  • Det virker som De langsomt” spiser” av pensjonistenes kjøpekraft/
  • Hvorfor skal pensjonistenes lønn stagnere, mens dem i arbeidslivet får øket inntekt år etter år.
  • Holdningen om en underregulering på 0,75 % er direkte respektløst
  • Det burde være en selvfølge at pensjonister som har bidratt aktivt til dagens velstand får kompensasjon for dagens økte kostnader og ikke blir hengende etter i “lønnsutviklingen”!
  • Hadde vi hatt oppegående politikere, hadde ikke dette vært noe tema. Alle andre pensjonister enn de fra regjering og storting er uønsket i det norske samfunn. (Ref. stortinget)
  • Det er jo en selvfølge at vi pensjonister skal ha samme betingelse som alle andre
  • Ja, vi pensjonister bør få like mye i lønnsoppgjør.,?Vi betaler like mye for maten vi kjøper, for bensin/diesel vi bruker på bilen, hos lege/tannlege, og ikke minst i husleier, strøm og forsikringer?.

les mer om saken under bildet

Seniorer er direkte misfornøyde med å ikke bli tatt på alvor i lønnsoppgjøret.

Dette var bare et lite utdrag av mange, mange uttalelser som munner ut i en klar mening, nemlig nok er nok. Eller sagt klarere, det har vært alt for lite, for lenge. Pensjonister og trygdede bli mer eller mindre oversett i alle lønnsoppgjør. Det må gjøres noe med dette. Og det må gjøres NÅ. Toget går.

Alle pensjonister bør inn i Pensjonistforbundet?

Pensjonistforbundet jobber for å styrke dine rettigheter som pensjonist, og ønsker derfor å ha deg med på laget. Vi fokuserer på forhandlingsrett for pensjon og eldreomsorg. Les mer om handlingsprogrammet her.

Pensjonistforbundet er jo en stor organisasjon som kan tilby mange medlemsfordeler. Les mer om medlemsfordeler her.

Ikke minst har de foreninger i alle fylker og i de fleste kommuner, der du kan delta i foreningslivet og ha en møteplass. Gjør som 225 000 andre nordmenn – bli med på laget!

Les alt om forbundet, og meld deg inn i Pensjonistforbundet HER

Her kan du lese hele saken


Mer nyttig for pensjonister og vi litt “eldre” kan du lese om i Vi Over 60.

VI OVER 60 – Norges største månedsmagasin. Magasinet har fokus på juss, arv og pensjon, i tillegg til helse, reise og gode portrettintervjuer.
For deg som vil gjøre kloke valg

“Vår visjon er å gi vår målgruppe nyttig kunnskap, økt livsglede, opplevelse og selvrespekt.” VI OVER 60 er for deg som vil gjøre kloke valg!
Ikke gå glipp av rettighetene dine! VI OVER 60 holder deg oppdatert. Magasinet VI OVER 60 er proppfullt av gode tips, råd og stoff for din livsfase. Les magasinet, så holder du deg oppdatert om rettighetene og mulighetene dine!