Kvinner punkterer sjeldnere enn menn

En undersøkelse gjennomført av Infact for Continental viser at kvinner punkterer sjeldnere enn menn. De som punkterer aller mest er unge menn fra Nord-Norge.
Over 60 prosent av kvinnene oppgir at de «sjelden eller aldri» punkterer, mens halvparten av mennene sier det samme. Kun 3,2% har punktert den siste måneden, men i Nord-Norge oppgir 4,7% av de har punktert den siste måneden. Alder spiller også inn, og i gruppen 18-29 år oppgir 4,9% at de har punktert den siste måneden. Undersøkelsen ble gjort i sommermånedene.
-I Continental er vi opptatt av trafikksikkerhet, og punkteringer utgjør en sikkerhetsrisiko. Det kan ha med både kjørestil og kvalitet på dekkene å gjøre, sier product manager hos Continental Dekk Norge AS, Knut Knudsen. (artikkelen fortsetter under bildet)

Continentals Vision Zero jobber for en fremtid uten skadde, drepte og ulykker i trafikken.

Derfor har Continental utviklet ContiSeal. Dette er en teknologi som er utviklet av Continental for å forsegle et skadet dekk. Ved gjennomtrengning av fremmedlegemer, som for eksempel spiker, er det ikke behov for umiddelbart å bytte dekk. Hullet forblir forseglet selv om gjenstanden som forårsaket skaden forskyves.

-ContiSeal er en klebrig, tyktflytende tetningsmasse som påføres på innsiden av dekket i sliteflaten. Massen reparerer 80% av alle punkteringer og reduserer dermed risikoen for et flatt dekk. ContiSeal dekk er tydelig merket med et symbol på sideveggen og er kompatible med alle typer vanlige felger, forteller Knut Knudsen.

Les mer om ContiSeal her:
https://www.continental.no/bil/teknologi/utvidet-mobilitet/contiseal

Se video om ContiSeal her:
https://www.youtube.com/watch?v=f2cvaj5d0UM

Tekst: Mynewsdesk Foto: Mynewsdesk (Ill/1.sidefoto:iStockphoto)


reklame

FORSIKRINGER

Spar flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Nå kan du sammenligne og finne beste tilbud raskt og enkelt.Tjenesten er gratis og uforpliktende.
Alle typer forsikringer kan du få uforpliktende tilbud på her


Trenger du penger til nye dekker til bilen?

Kanskje ny garasje eller helt andre ting?
Uansett hva du trenger penger til så kan du sjekke mange lånemuligheter akkurat her.
Klikk for å se oversikten her
Priseksempel på lån: 65.000,- over 5 år – eff. rente: 15,8% – etabl. geb. 640,- totalt: 92.309


Trenger du hotellrom?