«Julenissens hjelper» leverer julegavene helt hjem – for en femtilapp

Den nye pakketjenesten «Meg til Deg» sørger for at julegavene kommer frem, til en rimelig penge og med sendefrist tettere opp mot jul. Både tid og penger spart er godt nytt for julestressede forbrukere.
Best ut i test på DinSide
En sammenligning DinSide har foretatt av prisene til de ulike tilbyderne av julepakkefrakt, kommer helthjem sitt «Meg til Deg» best ut. Selv ved normalpris 89 kroner er det rimeligere å sende en 5-kilos pakke gjennom det landsdekkende distribusjonsnettverket. Frem til nyttår kan pilotområdet Oslo og Akershus sende pakker til hele landet for under femtilappen – 49 kroner.

Alle disse dagene som kom og gikk …

helthjem har selv foretatt en uformell utregning på de «førjulsøkonomiske» tidsbesparelsene kundene kan hente inn ved å bruke «Meg til Deg». Om man tar utgangspunkt i at vi bruker i snitt 6 minutter i kø når vi henter en pakke på postkontoret, vil nordmenn potensielt kunne spare nesten 80.000 dager totalt på å slippe å vente på de 5,5 millioner pakkene vi henter ut i løpet av desember. Det er dager, timer og uker som kunne vært brukt på langt hyggeligere ting enn å svette i pakke-kø.

– Fordi vi har et så godt landsdekkende distribusjonsnettverk, kan vi i mange tilfeller levere over natten. Prisene for levering mellom privatpersoner er gunstige, og i tillegg slipper man å forholde seg til åpningstider og potensielle tidstyver som kø på postkontoret. Tilbakemeldingene vi får fra kundene våre er at dette er både kjærkomment og etterlengtet, sier Anders Angen, daglig leder av helthjem Netthandel.

(artikkelen fortsetter under bildet)

helthjem leverer julegavene hjem (foto: helthjem.no)

Utvidet sendefrist for «somlekopper»

Når syv sorter skal bakes, julekort skal skrives og håret trenger en stuss før julebordet, er det fint med alt som kan utsettes litt. Med «Meg til Deg» kan de siste pakkene sendes helt frem til 19. desember, altså tre dager lenger enn andre aktører. En undersøkelse gjennomført av YouGov på oppdrag av helthjem viser at det trengs.

– Mer enn 25 prosent av de spurte oppgir at de har latt være å kjøpe julegave til familiemedlemmer som bor i Norge, fordi de tror at det blir vanskelig å få gaven frem i tide, og det er jo rett og slett trist. Vi har som mål å gjøre en innsats som nissens hjelper, og sørge for at pakkene kommer helt hjem til jul, avslutter Anders Angen i helthjem Netthandel.

Tekst: Mynewsdesk Foto: Mynewsdesk/:helthjem (Ill/1.sidefoto:iStockphoto)


 

helthjem representerer det landsdekkende nettverket av avisbud, som daglig leverer over 1 million aviser, magasiner, bøker og småpakker over hele landet. Standard levering for helthjem er ekspress over natten, og helthjem er den eneste distributøren i Norge som leverer produkter seks dager i uken, med levering før frokost. I enkelte, sentrale strøk distribuerer helthjem også på søndager. Bak helthjem.no sitt nettverk står Schibsted, Amedia og Polaris.


reklame