Gir bort gratis bil til odel og eie!

Råbekken Bil og Bilpleiekongen.no har gått sammen om et noe spesielt prosjekt. Tidlig neste år ønsker de å gi bort en bil til en person som virkelig trenger dette. Ikke bare skal den heldige få en, med bilen følger 2 års drivstoff, 2 års forsikring, Medlemskap i NAF med veihjelp i 2 år, sommer og vinterhjul og neste EU-kontroll.
Vi leverer selvsagt ikke fra oss en bil vi ikke har gått grundig igjennom, sier Bredal fra Bilpleiekongen.no. Vi har renset, vasket og forseglet bilen både innvendig og utvendig. Lakken er polert opp, slik at bilen fremstår som når den var helt ny. Råbekken Bil har gått igjennom alt det tekniske og for sikkerhetsskyld har vi satt på helt splitter nye vinterdekk. Dette er en meget god bil, godt vedlikeholdt og vil være en god bil for vinneren i flere år fremover.    artikkelen fortsetter under bildet

Råbekken Bil og Bilpleiekongen.no har gått sammen om å gi bort en bil inkludert alle utgifter de neste 2 årene til en som virkelig trenger dette.

 

Hvem kan vinne denne bilen?

Det er viktig å poengtere at dette ikke er et lotteri, sier Machnik fra Råbekken Bil. Vi har opprettet en jury som vil lese igjennom alle nominasjoner og plukke frem den som juryen mener har størst behov for denne bilen. Vi ønsker å hjelpe en som har hatt det litt trangt økonomisk, en som ikke har kunnet følge opp unger eller barne-barn slik han eller hun ønsker, eller en som kanskje har stilt opp mye for andre. Bilen gis til en som virkelig fortjener den.

Bredal påpeker at man er avhengig av folket der ute. Hvor personen bor spiller ingen rolle. Vi skal sørge for å få overlevert bilen, enten det er i Kautokeino eller i Mandal. Vi er på jakt etter en person som virkelig har behov for gratis bil, med alle utgifter dekket i hele 2 år. Til og med drivstoffet betaler vi, legger  Machnik til.

Nomineringen skjer på nett

Det er opprettet en egen webside for prosjektet. Klikk deg inn på Gienbil.no hvor du kan legge inn kontaktopplysninger og nominasjon med begrunnelse. Den du nominerer vil ikke bli kontaktet før vi eventuelt har funnet frem til en vinner. Vi vil holde dialog med den som nominerer i forkant, slik at vi kan organisere en overrekkelse med stor supprise-faktor, sier Bredal.

Blir dette en årlig begivenhet?

Dette er helt klart noe jeg synes vi skal gjøre årlig, sier Machnik bestemt. Det er første året vi forsøker sammen å få stablet dette på beina. Det ligger litt jobb bak, men det er en givende og svært tilfredsstillende måte å bruke førjuls-tia på. Det å kunne gi noe tilbake til en som virkelig trenger det blant de som følger oss, samt å gi noen en enklere hverdag er det som satt meg på denne tanken. Når jeg så tok kontakt med Bilpleiekongen var det ingen vei tilbake.

Bilen vil leveres på nyåret

Vi har ikke satt noen konkret dato for overrekkelse ennå. Dette avhenger av den som blir plukket ut og organiseringen rundt dette. Avgjørende for planlegging av overrekkelse er selvsagt hvor vedkommende bor og hvordan det passer inn med vedkommendes hverdag. Vi vil bruke julen og første del av Januar til å samle inn nominasjoner, deretter bør vi være klare til å gjennomføre en overrekkelse tidlig 2018. Det er en person der ute som vil få en ekstra hyggelig start på det nye året sier guttene, som tydelig viser entusiasme for prosjektet de har startet.

Les mer og kom gjerne med forslag her på GiEnBil

 

Tekst: Mynewsdesk Foto: Bilpleiekongen.no

Bilpleiekongen er Norges største formidler av online opplæring innen bilpleie.
Med over 200 filmer gratis tilgjengelig på YouTube og detaljerte, men enkle beskrivelser av “how to” på hjemmesiden bilpleiekongen.noog Norges største utvalg av bilpleiemidler og utstyr, treffer Bilpleiekongen bredt.

Bilpleiekongen jobber for å være uavhengig, og har alle de største og mest kjente leverandørene i sitt sortiment, uten å “gifte” seg med noen. For oss er resultatet det viktigste, og det å formidle veien til enkel, god bilpleie, på en lettfattelig og forståelig måte det viktigste.

Bilpleie handler om å ta vare på verdier.