Enkel 17. mai meny uten stress

Gjør klar for pølsefest – 17 mai er dagen for pølser. Du kan gjøre dem fristende for alle ved å toppe med spennende og godt tilbehør.
Litt enkel dessert hører med. Jordbær og blåbær sammen med marengs er enkelt og dekorativt i glass eller på spyd.

Tenk nytt og topp pølsene med mangosalsatomatsalsa eller coleslaw. hjemmelaget potetsalat er også godt tilbehør.

Vi vil at nasjonaldagen skal være hygge og fest – ikke stress og mas. Med litt forberedelser er det lett å få til.

Vil du lage desserten dagen før er minipavlova eller hvis du er så heldig å ha funnet årets første rabarbra er en deilig rabarbrapai enkelt å forberede i god tid.

Hurra for stressfri 17. mai!

Tekst:Mynewsdesk    Alle foto: www.frukt.no

Stiftelsen Opplysningskontoret for frukt og grønt har som formål å spre matglede og øke folks kunnskap om frisk frukt, bær, grønnsaker og poteter i Norge. Vårt mål er “5 om dagen” til alle, som vil bidra til en sunnere og friskere befolkning. Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt.no


reklame