Du kan spare penger på strømmen?

Her er din strømregning alltid viktig.

Med eller mot strømmen? Alle er avhengig av elektrisitet på mange måter. Kutt strømmen èn time så skjønner du poenget.
Det lille landet vi bor i er en stor oljeprodusent som stresser for å finne alternativer til olje. Alt med olje koster mye når vi skal kjøpe det, for eksempel bensin. Landet vårt produserer også elektrisitet, eller elektrisk kraft som det heter. Som sagt er alle avhengig av elektrisitet. Både som forbruker og produsent. Her skal vi ikke snakke om olje.

Vi skal snakke om forbruk av elektrisk kraft, eller strøm.

Vi bruker mye strøm til nær sagt alt mulig. Strøm er en stor selvfølgelighet i vår hverdag. Blir strømmen borte bare en kort stund så er det krise med en gang. Og strøm er dyrt. I alle fall koster strømmen mye penger. Når regningen skal betales er det tariff for ditt og datt, du betaler for forbruk av strøm, så betaler du nettleie, kanskje gebyrer, noen betaler på forskudd og så betaler man moms for noe. Totalen blir alltid høyere enn tenkt.

I kraftmarkedet er det flere aktører.
Noen er mer aktive enn andre. Prisen regnes i forhold til forbruk. Noen strømregninger er vanskelig å forstå. Noen kraftselskap er dyre andre er billigere. Tar man seg tid til å sammenligne priser og vilkår? Ja, noen gjør det regelmessig. Men de fleste rister på hodet når regningen skal betales, – og så håper man på lavere regning neste gang.

La neste gang være akkurat nå.
Se innom siden: vi har her samlet flere muligheter til å sammenligne strøm/kraft priser. Det er ikke snakk om total oversikt, men noen av de mest interessante strøm leverandører er her og nå: Se videre på SLEV.no